The Story

Behöver man verkligen vara känd för att bli en influencer? Kan man inte bara bli sin ”egen” influencer istället? De frågorna gick Lowe och hans kompisar Nelly och Oscar och funderade på. Att växa upp i ett samhälle där man ständigt ska behöva sträva efter att vara någon annan än sig själv – är det meningen att det ska vara så? Det här blev starten för ungdomsföreningen #Duärunik. 

 

Hos #Duärunik brinner vi för unga människors välmående och hälsa. Vi vill att du som är ung ska känna att du aldrig är ensam. Att du ska känna trygghet och mod att alltid våga vara dig själv och följa dina drömmar. Att den du är, det du tänker, säger och gör räknas. Att det är viktigt. Att DU är viktig!

 

#Duärunik arbetar bland annat genom olika digitala kampanjer, med att lyfta dig som medlem i våra sociala kanaler. Vi vill genom detta ge dig möjligheten att vara med oss och visa upp och inspirera andra unga människor med just det DU brinner för i din vardag. Tillsammans med dig kan vi som unga stärkas och inspireras av varandra. Tillsammans kan vi skapa en värld där alla får vara precis som vi är – unika! 

Vi har fått ekonomiskt stöd av LLUH - Lokalt Ledd Utveckling Halland och Unga Landsbyggare för att få stöd till att få filmutbildning från FjordAgency och hyra kameramaterial samt redigeringsprogram. För att läsa mer om LLUH, tryck här och läs gärna om Lowe Lilliehorns uttalande i norra Halland om detta här

Logga Unga Landsbyggare.png
EU-flagga_cmyk_Jordbruk_Tryck.png
Leade_logo_Web.jpg